Ontdek het plezier van een licht en creatief leven

Verlang jij ernaar om je creativiteit een plek in je leven te geven?

Om heerlijk voluit te creëren, te ontdekken en te spelen?
Om de energie te voelen die vrijkomt als er onder je handen iets moois ontstaat?
Om die kriebel in je eigen buik te worden?

DAN NODIG IK JE HEEL GRAAG UIT VOOR

Je hebt 24/7 toegang tot een inspiratie bibliotheek die maandelijks aangevuld wordt met teken- en schilderworkshops, interessante artikelen, challenges, tip & tricks, downloads en alles wat nog meer gaat ontstaan.

Je start jouw creatieve reis in een mooi vormgegeven omgeving en onderzoekt en ontdekt gaandeweg waar jij heel blij van wordt, waar je goed in bent en hoe jouw creativiteit een plek in je leven krijgt.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid je te verbinden met andere creatievelingen in de BE THE BUTTERFLY Facebook groep met als doel elkaar te stimuleren, inspireren en motiveren.

In BE THE BUTTERFLY is veel creativiteit samen gebracht op één plek zodat jij niet langer uren kwijt bent aan surfen op het internet op zoek naar inspiratie. Om zo meer tijd te hebben om te creëren.

Je creativiteit is een prachtige tool die je helpt dicht bij jezelf te komen en zo de verbinding met jezelf te vergroten.

Het is heel fijn om lekker fysiek te creëren, iets te maken met je handen. Het geeft rust en helderheid en het werkt helend waardoor het deuren opent om thuis te komen op die hele fijne plek in jezelf waar het leven sprankelt.

Om zo te kunnen groeien en nog meer jij te worden.

Meer over de inhoud

 WEBSITE

Het BE THE BUTTERFLY membership staat op een afgeschermde website. Je krijgt hier alleen toegang tot met persoonlijke inlog gegevens. Eenmaal ingelogd kom je op een mooie plek waar ik mijn best doe om jou een zo’n fijn mogelijke beleving te geven.

 THEMA’s

Iedere maand staat in het teken van een bepaald thema. Binnen dit onderwerp zijn er altijd minstens twee teken- of schilderworkshops beschikbaar in de vorm van een video of geschreven uitleg, een challenge die je stimuleert nog meer te creëren en je eigen stijl te gaan ontdekken en aanvullende (algemene) inspiratie.

De thema’s die al aan bod zijn gekomen zijn: Doodles, Watercolor, Botanical, Lettering, Playing, Black, Art Journal en Dolls. Hier kan je dus meteen mee aan de slag en voor de komende maanden staat er nog veel meer leuks voor je klaar.

WORKSHOPS

In de workshops maak je kennis met de materialen en de technieken die daarbij horen. De nadruk ligt op tekenen en schilderen maar je gaat bijvoorbeeld ook art boekjes maken en collages. De workshops zijn voor zowel de beginner als voor degene die al wat meer ervaring heeft een fijne manier om meer creativiteit in je leven te brengen.

CHALLENGE

Iedere maand komt er een challenge online waaraan je kan deelnemen om zo nog dieper in het thema te duiken en meer en meer je eigen stijl te ontwikkelen.

EN OOK NOG DIT

BE THE BUTTERFLY wordt doorlopend aangevuld met allerlei leuks op creatief gebied zoals filmpjes, downloads, inspirerende artikelen, leuke tips, etc.

Workshops waar je na inschrijving meteen mee aan de slag kunt

Breng je bloemen tot leven
[Botanical thema]

Abstract mixed media
[Watercolor thema]

Stick figures
[Dolls thema]

Alledaagse Blijmakers
[Dagelijkse Dingen thema]

en ik ben binnen BE THE BUTTERFLY jouw cheerleader en inspirator. Ik moedig je op je creatieve reis aan om zoveel mogelijk te ontdekken, te spelen, te creëren en te groeien. Om vol enthousiasme deze heerlijke reis te maken.

Door de kracht van creativiteit te ontdekken en ervaren is mijn leven echt zoveel mooier geworden. Die zachte speelse energie heeft er een grote verandering in teweeg gebracht. De kracht die me dichter bij mezelf bracht en waarvan er lichtjes in mijn ogen verschenen.

Creativiteit heeft een stem gegeven aan mijn hart

Ik nodig je uit om deze bijzondere kracht ook in jou te gaan ontdekken en een plek te geven in je leven.

Een licht leven vol creativiteit, vrijheid en plezier.
Daar kies ik voor, jij ook?

JAAR abonnement

€ 77

per jaar

Prijzen zijn inclusief 21% btw

De abonnementen zijn voor PERSOONLIJK gebruik.
Ben je ondernemer en BTW plichtig? Klik dan HIER.

“Wat ik zo fijn vind aan Be the Butterfly is
dat het richting geeft en inspireert tot meer”

Yvonne van Oers – De Vonnevilterij | Deelnemer aan BTB

Veel gestelde vragen

Wat is BE THE BUTTERFLY?

Het is een online plek waar ik vanalles heb verzameld op het gebied van creativiteit in het algemeen en tekenen en schilderen in het bijzonder. Het stimuleert jou je creativiteit te ontwikkelen dor middel van workshops, live tekenlessen, tips & tricks, challenges, boeken, mindset, downloads, etc.

BE THE BUTTERFLY is één grote inspiratie database waarmee je veel tijd bespaart omdat je niet zelf meer op zoek hoeft in de oneindige hoeveelheid info die beschikbaar is op het internet. Zie het als Netflix voor creatievelingen. Je betaalt jaarlijks of per maand een bedrag en krijgt daarmee onbeperkt toegang tot wat er op dat moment beschikbaar is.

BE THE BUTTERFLY biedt daarnaast de mogelijkheid om in een community van gelijkgestemden te stappen om elkaar zo te inspireren en te motiveren.

Maar ik kan niet tekenen, wat nu?

Mijn mening is dat iedereen kan tekenen en daarom zitten er in BE THE BUTTERFLY veel oefeningen die je hierbij gaan helpen. Je gaat op zoek naar wat binnen jouw mogelijheden ligt. Het gaat er niet om dat jouw bloem als twee druppels water op het origineel lijkt, nee het gaat erom dat het een bloem is die door jou is getekend. Ik leer je dus geen klassieke technieken maar ik neem je mee in mijn eigen ervaringen en alles wat ik daarin heb ontdekt zodat jij ook meer en meer gaat ontdekken dat je heus wel kan tekenen.

En ik sta als cheerleader langs de kant om je aan te moedigen om jouw eigen ontdekkingstocht te maken 😉

Waaruit bestaat de inhoud?

Iedere maand staat in het teken van een thema en de content daarvan komt in de loop van de maand beschikbaar. Dit bestaat uit: minstens 2 workshops, materiaallijst en uitleg, een challenge en artikelen vol inspiratie mbt het thema. Vervolgens zullen er tussendoor regelmatig nieuwe (algemene) dingen toegevoegd worden. Hiervan ontvang je wekelijks een email.

BE THE BUTTERFLY draait inmiddels 8 maanden en er staan zo’n 30 creatieve workshops op de website, dit worden er dus iedere maand meer.

Hoe lang heb ik toegang tot de inhoud?

Als je abonnement actief is heb je onbeperkt toegang tot alles. Als je je abonnement opzegt dan heb je nog tot het einde van jouw abonnementperiode (jaar) toegang. Daarna komt je account te vervallen en heb je geen toegang meer. 

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Omdat het een digitaal leerproduct betreft is er geen terugbetaal optie beschikbaar. Ben je hier bewust van en wees er dus zeker van dat het membership bij je past of zou kunnen passen.

Je kan wel ten alle tijde je membership cancellen. Het loopt dan door tot de volgende betalingsperiode en komt vervolgens te vervallen. Je hebt daarna geen toegang meer tot de inhoud.

Moet ik huiswerk maken en wordt mijn werk beoordeeld?

Nee geen van beiden. In BE THE BUTTERFLY bepaal jij zelf welke workshop je wel of niet wilt volgen en in welke volgorde. Tuurlijk zit er een opbouw in en adviseer ik je om de volgorde aan te houden.

Omdat de kennis en ervaring van de deelnemers uiteen loopt behoort 1-op-1 feedback niet tot de mogelijkheden. Uiteraard kan je altijd vragen stellen en je gemaakte werk mag je in de besloten Facebook groep plaatsen als je wilt.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat

Voel je vrij om die vraag aan me te stellen via EMAIL. Ik zal zo snel als mogelijk antwoorden.

 

Voor wie is BE THE BUTTERFLY?

Zowel de beginnende creatieveling, die graag tekent en schildert, als degene die al wat langer bezig is zal haar/zijn plek vinden in BE THE BUTTERFLY. De inhoud per thema is dusdanig dat iedereen er plezier aan beleeft en er iets van leert.

Begin je net met tekenen/schilderen dan neem ik je stap voor stap mee door het materiaal en wat hiermee allemaal mogelijk is. Aan de hand van een video of instructie kan je dan een mooi artwork maken.

Heb je al wat meer ervaring? Dan is het voor jou een mooie uitdaging om aan de hand van de ideeën in de workshops te experimenteren in je eigen stijl.

Voor iedereen is BE THE BUTTERFLY een heerlijke inspiratiebron vol verrassende ideeën.

Welke materialen heb ik nodig?

Een overzicht van alle materialen vind je HIER.

Verder heb je een computer nodig, een emailadres en een goede wifi verbinding. En eventueel een Facebook account

Heb ik meteen toegang tot de inhoud?

Jazeker! Op het moment dat jij je betaling doet via iDeal en deze is goedgekeurd dan wordt er automatisch een account met password aangemaakt welke je via de email ontvangt. Met deze gegevens kan je vervolgens inloggen op BE THE BUTTERFLY.

Het is natuurlijk wel altijd afhankelijk van hoe snel het systeem is. Als het bijvoorbeeld erg druk is dan zal het wat langer duren, het blijft tenslotte techniek, maar meestal heb je zeker binnen een dag toegang.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Je ontvangt na afloop van jouw jaarabonnement een bericht van mij met daarin een betaallink. Als je hiermee betaalt blijft je account actief voor weer een nieuw jaar. Het bedrag dat je dan betaalt is hetzelfde als waar je het eerste jaar mee begonnen bent. Ongeacht een eventuele prijsverhoging die ik doorvoer.

Wil je het abonnement stopzetten? Stuur me dan een bericht en ik zorg ervoor dat je account geblokkeerd wordt.

Leer ik veel over de diverse tekentechnieken?

Daar kan ik heel kort over zijn: Nee. BE THE BUTTERFLY is er juist voor degene die niet de technisch perfecte tekening wilt maken. Ik vertel je wel wat over de techniek maar dat is puur de basis die je nodig hebt om met het materiaal te werken, aangevuld met handige tips. Vanuit hier ga je experimenteren en spelen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Ik leer je dus geen klassieke dingen maar alles wat ik zelf ontdekt heb in combinatie met mijn creatieve ideeën.

Verwacht dus niet dat je door de workshops te volgen de techniek perfect onder de knie krijgt want dan is dit niet de juiste plek voor je.

Ik ben ondernemer, kan ik ook een abonnement afsluiten?

Jahoor dat kan. Voor ondernemers is het JAAR abonnement beschikbaar. Dit heeft dezelfde prijs als het PERSOONLIJK abonnement maar dan excl. btw. 

© 2020 ~ Mirjam Schneijderberg ~ CREATED WITH ♥